Právě vysíláme

Seriál Kukačky končí, dočká se však druhé řady. Kdy a o čem bude?

3. dubna 2021 9:36
Seriál Kukačky končí, dočká se však druhé řady. Kdy a o čem bude?

Seriál Kukačky o záměně dvou dětí v porodnici se těšil stabilní divácké popularitě. Nyní seriál končí, ale jeho fanoušci nemusí být smutní. Další série se už připravuje.

„Ano, na konci první série se dozvíme, jak to bylo se záměnou novorozenců,“ uvedl producent Kukaček Bobiňski pro server iDnes„Ale lidé se na Kukačky dívají kvůli tomu, co se děje mezi postavami seriálu. Jací jsou to lidé, co reprezentují. Zachycujeme na nich charaktery, vzorce chování, životní momenty, hodnoty, nad kterými třeba stojí za to se zamyslet. Záměna dětí je zápletka, která hrdiny dostává do situací, kde se mohou projevit.“

Logicky se tedy nabízí otázka, co se bude řešit v druhé sérii?

Pokračování?

„Tématem seriálu je rodičovství a tomu se budeme věnovat dál,“ naznačuje producent děj druhé řady. Hlavní dějová linka první řady – záměna dětí v porodnici – se samozřejmě promítne i do řady druhé a těšit se prý můžeme i na všechny herecké postavy, jak dospělé tak dětské. Některé vystoupí více do popředí a budou představeny blíže, ale nikdo z nynějších ústředních postav se neztratí. Přesné datum, kdy se začne natáčet další řada seriálu zatím nebylo oznámeno, ale přípravy již probíhají.

 

Zdroj: ČT, iDnes

Články, které by tě mohly zajímat