Právě vysíláme

Seriál Walker válcuje konkurenci, texaský ranger se tak dočká další série

5. února 2021 14:10
Seriál Walker válcuje konkurenci, texaský ranger se tak dočká další série

Seriálové rebooty se jen málokdy setkávají s úspěchem. To však není případ seriálu Walker, ve kterém si roli texaského rangera zahrál Jared Padalecki. Podle stanice CW jde o její nejúspěšnější pořad za několik posledních let, a tak po pár odvysílaných epizodách získal druhou sérii.

Když stanice CW ohlásila návrat seriálu Walker, Texas Ranger, mnozí rebootu nevěřili. Jared Paladecki, který se poprvé dostal do povědomí diváků jako DeanGilmorových děvčat, však fanoušky texaského rangera svým hereckým talentem přesvědčil. A spolu s ním bezesporu také příběh, na kterém je seriál postavený.

Ačkoliv byly odvysílané teprve dvě epizody, Walker dosáhl takové úspěšnosti, že se stanice rozhodla nejenže první sérii prodloužit o dalších pět epizod, ale zároveň si objednala řadu druhou. „Chtěli jsme si udělat strategický náskok do příští sezóny, aby si produkční tým mohl postavit příběhové oblouky a najít si zaměstnance,“ řekl ředitel společnosti CW.

Seriál Walker se točí kolem rodiny Cordella Walkera. Ten se po smrti své manželky vrací do svého domova v Austinu poté, co žil dva roky v utajení kvůli důležitému případu. Opětovné sblížení se s rodinou však nebude jednoduché, jeho děti se totiž v době, kdy nebyl doma, sblížili s jeho bratrem Liamem.

Jared Paladecki skočil z jednoho projektu do druhého. Jen před pár měsíci byl odvysílaný poslední díl seriálu Supernatural, ve kterém účinkoval po boku Jensena Acklese dlouhých patnáct let.

Zdroj: CW, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat