Právě vysíláme

Seriál Zoologická má další hvězdu. Hlavní roli měl získat David Gránský

31. března 2021 13:10
Seriál Zoologická má další hvězdu. Hlavní roli měl získat David Gránský

Davida Gránského vídali televizní diváci v posledních měsících nejčastěji v roli Matyho v Sestřičkách. Podle deníku Aha! se herec rozhodl své působení v seriálu ukončit, zaujala ho totiž nabídka tvůrců připravované Zoologické.

Oblíbený seriál Slunečná se blíží ke svému konci, a tak se diváci už před několika týdny začali ptát, jaká novinka ho nahradí. Deník Aha! už před časem přišel s informací, že Prima rozbíhá natáčení nového seriálu Zoologická, ve kterém by si hlavní roli měla opět střihnout Eva Burešová.

Herečka v rozhovoru s Pavlínou Wolfovou však svou účast v seriálu vyvrátila, tvůrci jí doposud roli nenabídli. Zároveň však dodala, že pokud by ji oslovili, vzhledem k aktuální situaci, kdy jsou divadla stále zavřená, by práci neodmítla.

Jen před pár dny měl deníku Aha! tajný zdroj, který si nepřál být jmenován, prozradit, že by se případné role partnera Burešové mohl ujmout její dlouholetý kamarád David Gránský. Herec má za roli údajně dostat honorář vysoko nad průměrem ostatních účinkujících. Právě ten ho měl nakonec přesvědčit, proč opustit Sestřičky.

Pokud by Gránský, který nyní exceluje v show Tvoje tvář má známý hlas, nabídku skutečně přijal, nebylo by to poprvé, co by se s Burešovou na place potkal. Před téměř deseti lety spolu dvojice natáčela seriál Gympl s (r)učením omezeným, kde si zahrála zamilovaný středoškolský pár.

Zdroj: Aha!, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat