Právě vysíláme

Sex ve městě ukáže hrdinky po 20 letech. Pokračování se zúčastní pouze tři herečky

11. ledna 2021 13:10
Sex ve městě ukáže hrdinky po 20 letech. Pokračování se zúčastní pouze tři herečky

Nad pokračováním slavného seriálu visel dlouhou dobu otazník. Nyní je to však už konečně jasné! Které hlavní postavy se objeví v dalším Sexu ve městě? Kdo se natáčení odmítl zúčastnit?

Tři ze čtyřech protagonistek budou hrát v pokračování Sexu ve městě. V navazující řadě nazvané And Just Like That (Prostě jen tak) budou postavy o zhruba dvacet let starší. Zprávu potvrdila agentura Reuters s odvoláním na společnost HBO.

Před kamerou se sejdou Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristina Davis (Charlotte) ve stejných rolí, v jakých hrály na přelomu tisíciletí. Pokračování o deseti dílech poskytne streamovací služba HBO Max. Práce na seriálu budou zahájeny letos na konci jara. Herečka Kim Cattrall alias slavná Samantha práci odmítla. Za vším mohou být zřejmě neshody mezi ní a Sarah Jessicou Parker. Samotná Cattrall totiž do médií několikrát uvedla, že se se svou kolegyní rozhodně nikdy nebyla kamarádka.

 

Kultovní seriál o půvabné novinářce a jejích třech kamarádkách se během šesti sezon v letech 1998 až 2004 stal celosvětovým hitem a posbíral desítky cen. Příkladem může být sedm prestižních cen Emmy a osm Zlatých glóbů. V roce 2000 to byl Zlatý glóbus za herecký výkon pro Sarah Jessicu Parker a za nejlepší komediální seriál.

Zdroj: People.com, ČTK

Články, které by tě mohly zajímat