Právě vysíláme

Shannen Doherty našli metastáze v mozku. I takhle může vypadat rakovina, říká otevřeně herečka

9. června 2023 13:10
Shannen Doherty našli metastáze v mozku. I takhle může vypadat rakovina, říká otevřeně herečka

Herečka Shannen Doherty bojuje již několik let s rakovinou. Při kontrolní prohlídce v lednu jí lékaři oznámili, že se jí metastáze rozšířily do mozku. Ačkoliv Brendě z Beverly Hills zbývají pravděpodobně poslední měsíce života, i nadále statečně bojuje a otevřeně mluví o procedurách, které podstupuje.

Shannen Doherty sdílela na sociálních sítích video, ve kterém emotivně vypráví o své léčbě. V lednu jí našli lékaři metastáze na mozku a musela podstoupit speciální ozařování. „Můj strach je zjevný. Mám extrémní klaustrofobii a v mém životě se toho spoustu stalo. Ale ten strach… Nepokoj… Načasování toho všeho… I takhle může vypadat rakovina,“ napsala Doherty. Zároveň v příspěvku poděkovala lékařům, kteří se o ni starají.

Poprvé herečce lékaři rakovinu diagnostikovali v roce 2015, přičemž o dva roky později oznámila, že je nemoc na ústupu. V roce 2019 se jí však rakovina vrátila, a to ve čtvrtém stádiu. „Kdybych byla velkým snílkem, přála bych si, aby existoval lék na rakovinu. I přestože se mi daří celkem dobře, stále ji mám,“ uvedla Doherty v rozhovoru s Nischellem Turnerem pro Entertainment v roce 2022.

Už dříve prozradila, že pro svou rodinu píše dopisy. „Je spousta věcí, které potřebuji říct své mámě Rose. A chci, aby můj manžel vědět, co pro mě znamená,“ nechala se slyšet PrueČarodějek. Dodala, že dokonce uvažuje o natočení videí, která by si její blízcí mohli pouštět, až zemře.

Video z lednové návštěvy Doherty u lékařů najdeš tady.

Články, které by tě mohly zajímat