Právě vysíláme

Šílená daň za skvělé scény: Herečku během natáčení Hry o trůny deset hodin mučili litím vody do obličeje

26. května 2021 15:10
Šílená daň za skvělé scény: Herečku během natáčení Hry o trůny deset hodin mučili litím vody do obličeje

Herečka Hannah Waddingham, která ve Hře o trůny ztvárnila postavu Unelly, si během natáčení vytrpěla své. Když její postavu Cersei mučila litím vody do obličeje, tak si asi nikdo nedokázal představit, že jde o autentické mučení, kvůli kterému trpěla i herečka.

V rozhovoru pro Collider herečka Hannah Waddingham sdělila šílenou skutečnost: během jednoho natáčecího dne, co trval deset hodin, ji skutečně opakovaně mučili technikou zvanou waterboarding.

Scéna, kdy ji Cersei leje vodu do obličeje, tak představuje autentické mučení a nikoliv filmový trik.

„A tak jsem tam ležela připoutána na dřevěnou desku deset hodin. Kromě porodu to byl nejhorší zážitek mého života. Lena Headey (která ztvárnila Cersei) mi měla lít vodu na hlavu, ale vůbec jí to nebylo příjemné. V té chvíli myslíte na to, zda si řeknete, že to nějak vydržíte, nebo se leknete a začnete říkat, že s ničím takovým jste nesouhlasili. Zajímavé na tom bylo, že po celém dni natáčení za mnou přišel režisér Miguel Sapochnik a zeptal se mě, jestli jsem v pořádku. Řekla jsem mu, že ani ne. Tvrdil, že o skutečném waterboardingu ani nevěděl,“ uvedla herečka.

No… Člověk se na onu scénu hned dívá jinak…

 

Zdroj: Collider, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat