Právě vysíláme

Sitcom Přátelé hercům vydělal miliardy. Kolik dostali za vzpomínkový díl?

29. května 2021 13:10
Sitcom Přátelé hercům vydělal miliardy. Kolik dostali za vzpomínkový díl?

Na tohle čekali fanoušci oblíbeného sitcomu Přátelé dlouhých 17 let! Rachel, Monika, Phoebe, Chandler, Joey a Ross znovu usedli v newyorském bytě, aby zavzpomínali na své herecké začátky. Z jejich honorářů se vám zatočí hlava!

Přátelé, které měli 236 epizod udělal z hlavních představitelů nejenom hvězdy, ale i boháče!

Seriál se začal vysílat v roce 1994 a během let se stal jedním z nejúspěšnějších televizních projektů z přelomu století.
A z herců byly rázem celebrity světového formátu.

Podívejte se jak rostly enormní honoráře hvězd! Ke konci seriálu za jeden jediný díl každý vyinkasoval přes 20,9 milonu korun!

Nabízí se tak otázka, kolik Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry  a Matt LeBlanc dostali za vzpomínkový díl, který se stal mezi fanoušky rozpoutal doslova šílenství!  Zadarmo se samozřejmě legendární šestice Přátel nesešla ani ve speciální epizodě s podtitulem Zase spolu. Vyplatili jim prý za ni skoro 62,3 milionů korun!

Speciál Přátel se natáčel tři dny ve studiích Warner Bros. Ústřední šestice se znovu podívala nejen do svých starých bytů, ale i do známé kavárny a připomněla si legendární scény. Na place se kromě legendární herecké sestavy objevili i další hosté nejen z původního seriálu. Tvůrci na natáčení pozvali například Justina Biebera, Lady Gaga či BTS.

Zdroj: The Sun, Instagram,

Články, které by tě mohly zajímat