Právě vysíláme

Skandál na Oscarech? Herec John Cena vtrhl na pódium nahý

11. března 2024 9:34
Skandál na Oscarech? Herec John Cena vtrhl na pódium nahý

Ani letošní předávání Oscarů se neobešlo bez překvapivých momentů. Vedle těhotenství Vanessy Hudgens se o jeden postaral také moderátor John Cena. To když na pódium přišel zcela nahý. Jeho přirození zakrývala pouze velká obálka.

Nestalo se poprvé, že se někdo na předávání cen objevil na pódiu zcela nahý. Tentokrát šlo však o předem domluvenou akci, která diváky pobavila. Herec, moderátor a zápasník se na stagi objevil ve chvíli, kdy přišla na Oscarech na řadu kategorie Costume Design, tedy nejlepší kostýmní návrh.

„Kostýmy jsou opravdu důležité. Možná vůbec nejdůležitější,“ rozesmál svou řečí Cena přítomné. A dodal směrem k moderátorovi večera Jimmymu Kimmelovi: „Nemůžu otevřít obálku…“ Ten mu samozřejmě pomohl a vyhlásil nominované. Mezitím Cenovi přinesli na pódium deku, do které se zabalil.

Scénka odkazovala na incident, který se na Oscarech stal v roce 1974. Tehdy moderátor David Nivin představoval Elizabeth Taylor, když za ním přeběhl nahý muž.

Letošní Oscary zcela ovládl film Oppenheimer, který proměnil celkem sedm nominací. Naopak se příliš nedařilo dalšímu hitu loňského roku Barbie, jež získala ocenění pouze za nejlepší originální píseň What Was I Made For?.

Články, které by tě mohly zajímat