Právě vysíláme

Skladatel titulní písničky k seriálu SIMPSONOVI tvrdí, že tento televizní fenomén končí

29. listopadu 2019 14:10
Skladatel titulní písničky k seriálu SIMPSONOVI tvrdí, že tento televizní fenomén končí

Hudební skladatel Danny Elfman tvrdí, že veleúspěšný animovaný seriál Simpsonovi letos končí. Elfman složil titulní písničku k tomuto televiznímu fenoménu a ze začátku si prý myslel, že Simpsonovi nemají žádnou šanci na úspěch.

Blíží se konec?

Elfman v rozhovoru přiznal: „Podle toho, co jsem slyšel, tak seriál Simpsonovi se blíží ke svému konci.“ Americký zpěvák a hudební skladatel následně uvedl, že nová série bude vůbec poslední v historii. Smutná novinka ještě není potvrzená od samotných tvůrců, ale Elfmanovi to prý přiznal velmi dobrý zdroj.

Autor ikonické titulní skladby k animovanému seriálu Simpsonovi prý svoje nejúspěšnější kariérní dílo složil s vědomím, že si ho nejspíš nikdo nepustí! Elfman totiž před třiceti lety vůbec nevěřil, že se tento populární seriál dočká takového úspěchu.

Simpsonovi patří k nejúspěšnějším a nejdéle trvajícím animovaným seriálům všech dob. První epizoda se vysílala v roce 1989 pod vedení populárního karikaturisty Matta Groeninga. Animovaný seriál má nyní neuvěřitelných 670 epizod. Úvodní písničku z úplně prvního dílu si můžete pustit níže.

Zdroj: Metro UK, YouTube, Instagram 

Články, které by tě mohly zajímat