Právě vysíláme

Skvělá zpráva: Film Cesta do Ameriky 2 možná vyjde už v prosinci

15. října 2020 9:10
Skvělá zpráva: Film Cesta do Ameriky 2 možná vyjde už v prosinci

Filmové studio Paramount Pictures nyní vyjednává s internetovým serverem Amazon Prime, aby přesunul premiéru snímku Cesta do Ameriky 2 už na prosinec letošního roku! Kdo ještě musí projekt schválit?

Povedený předvánoční dárek

Podle populárního serveru Variety jsou jednání mezi studiem Paramount Pictures a Amazon Studios v plném proudu. Firma amerického podnikatele Jeffa Bezose chce prý film Cesta do Ameriky 2 vydat na internetu. Premiéra připravované komedie se tak může uskutečnit už 18. prosince. Amazon je za distribuční práva k filmu Cesta do Ameriky 2 ochoten zaplatit až 125 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu necelé 3 miliardy Kč.

Ještě ale zdaleka není rozhodnuto. Souhlas k chystané změně musí ještě vyjádřit komik Eddie Murphy, jenž je jedna z nejvlivnějších postav celého projektu.

První film Cesta do Ameriky vyšel v roce 1988. Fanouškům tehdy poprvé představil fiktivního afrického prince Akeema, který ve Spojených státech hledal budoucí manželku.

Dobrá zpráva je, že se v druhém dílu vrátí Eddie Murphy a Arsenio Hall jako prince Akeem a Semmi. K dvěma hercům se přidá například i známý herec Wesley Snipes. To bude jízda!

Zdroj: YouTube, Variety, LadBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat