Právě vysíláme

Sophie Turner si po rozchodu užívá života, v ulicích se líbala se ženou

17. prosince 2023 13:09
Sophie Turner si po rozchodu užívá života, v ulicích se líbala se ženou

Herečka Sophie Turner si po rozchodu s Joem Jonasem užívá života plnými doušky. Zatímco před pár dny byla zachycena v objetí miliardářského dědice Peregrina Pearsona, v pátek si užívala odpoledne po boku Tabithy Doherty. A k překvapení všech dvojice své setkání ukončila polibkem.

Hvězda seriálu Game of Thrones Sophie Turner se po rozchodu s Joem Jonasem rozhodla užívat si života. Od konce října bývá pravidelně vídána po boku nejžádanějšího mladíka Velké Británie Peregrina Pearsona, s nímž vyrazila dokonce do romantické Paříže. Jeho společnost ale v pátek maminka dvou dětí vystřídala za posezení s kamarádkou Tabithou Doherty.

Dvojice se sešla v kavárně v Londýně a evidentně si čas strávený spolu užívala. Na fotografiích, které zachytili paparazzi, se herečka směje od ucha k uchu a je očividně v dobré náladě. Dokonce v takové, že při rozloučení neváhala a kamarádku políbila. A překvapila tím tak nejen média, ale také své fanoušky.

Jestli šlo o přátelský polibek, nebo něco více, je ve hvězdách. Je možné, že Turner chtěla prostě jen pobavit přítomné fotografy. Podle svědků ale kamarádky nešetřily vzájemnými doteky ani v dalších situacích.

Manželství Turner a Jonase se rozpadlo letos v září. Zatímco zpěvák si údajně přál trávit čas doma s manželkou a dětmi, herečka ráda obrážela společenské akce. Přeci jen se stala maminkou v mladém věku. Podle blízkých přátel si chce aktuálně herečka především užívat života. Ze Spojených států amerických se přestěhovala zpět do Velké Británie, která je jejím domovem, a která jí při životě za mořem tolik chyběla.

Články, které by tě mohly zajímat