Právě vysíláme

Špatná zpráva: Johnny Depp se musel vzdát role ve Fantastických zvířatech

6. listopadu 2020 15:10
Špatná zpráva: Johnny Depp se musel vzdát role ve Fantastických zvířatech

Filmovým Hollywoodem rezonuje zpráva o tom, že studio Warner Bros požádalo Johnnyho Deppa, aby se vzdal role hlavního padoucha, čaroděje Grindelwalda. Depp to přijal. Studio tak učinilo po tom, co Depp prohrál soud v kauze domácího násilí, jehož se měl dopustit vůči svojí bývalé partnerce Amber Heard.

Johnny Depp prohrál soud s vydavatelem bulvárního deníku The Sun, který ho obvinil z domácího násilí. Toho se měl herec dopustit vůči svojí bývalé partnerce Amber Heard. Právě ona byla hlavní svědkyní sporu. Po své prohře Depp prohlásil, že se bude dál soudit o svou nevinnu.

Verdikt ho však evidentně už stihl poškodit, jelikož Disney s ním údajně nechce spolupracovat na Pirátech z Karibiku a k ráznému kroku se odhodlal také Warner Bros.

Ten herci poděkoval za dosavadní spolupráci a uvedl, že roli čaroděje Gellerta Grindelwalda přeobsadí. Depp o rozhodnutí informoval na svém Instagramu.

 

S kariérou Johnnyho Deppa to tedy vůbec nevypadá dobře, což je špatná zpráva nejen pro něj, ale pro celý filmový průmysl.

 

Zdroj: The Hollywood Reporter, Deadline, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat