Právě vysíláme

Speciál Přátel získává konkrétní obrysy. Herci si zahrají legendární hru a zavzpomínají na památné scény

20. května 2021 11:10
Speciál Přátel získává konkrétní obrysy. Herci si zahrají legendární hru a zavzpomínají na památné scény

Herci ze seriálu Přátelé se před několika týdny opět sešli k natočení speciálního dílu známého sitcomu. V něm se sice diváci nedočkají nových scének, budou moci ale nahlédnout pod pokličku seriálu.

Rachel napsala Rossovi dopis, který ale nedočetl. Jak dlouhý ten dopis byl?“ ptá se v traileru na speciální epizodu představitel Rosse David Schwimmer. „Osmnáct stran,“ řve Matt LeBlanc. „Popsaných z obou stran,“ doplňuje Jennifer Aniston.

Poté už vidíme v ukázce vcházet herce do prostor, kde se Přátelé natáčeli. Moničin byt, chlapské doupě Joeyeho a Chandlera i s jejich křesly, ale také fontánu známou z úvodní znělky. Stejně jako několikrát v minulosti se i tentokrát představitelé hlavních postav nemohou shodnout, zda byli Ross a Rachel od sebe, když měl Ross poměr s jinou ženou, a vzpomínají také na první čtenou zkoušku.

 

„Pamatuji si, jak jsem tenkrát šla za producentem pořadu, ve kterém jsem účinkovala, a řekla mu o Přátelích. On mi odpověděl: ‚Ta show z tebe ale neudělá hvězdu,‘“ zavzpomínala Aniston s úsměvem. „Stali jsme se nejlepšími přáteli,“ říká Courteney Cox. A Matthew Perry přiznává, že se asi rozpláče.

Vedle ústřední šestice se ve speciálu objeví i několik hostů. Vedle představitelů Richarda (Tom Selleck) a Janice (Maggie Wheeler) se diváci dočkají Davida Beckhama, Justina Biebera, Lady Gagu, Caru Delevingne, Jamese Gordena nebo kapely BTS.

Zdroj: redakce, YouTube, HBO

Články, které by tě mohly zajímat