Právě vysíláme

Spekulace o těhotenství Jennifer Aniston nečte. „Stane se zázrak a já budu v 52 letech mámou?“

9. prosince 2021 12:10
Spekulace o těhotenství Jennifer Aniston nečte. „Stane se zázrak a já budu v 52 letech mámou?“

Jennifer Aniston v posledních letech nejen novináři neustále bombardují otázkami o tom, zda je v očekávání. Jinak tomu nebylo ani v rozhovoru pro Hollywood Reporter, tentokrát však herečka o těhotenství začala mluvit sama.

Herečka Jennifer Aniston známá především díky své roli RachelPřátelích se nikdy netajila tím, že by měla ráda děti. Dosud však nenašla nikoho, s kým by si miminko pořídila a biologické hodiny už jí pravděpodobně také odbily. Nikdy sice neříkej nikdy, svého věku je si však vědomá i sama herečka a ví, že vlastního miminka se už pravděpodobně nedočká.

Na otázky typu „Kdy budeš mít dítě?“ je proto už alergická. Jak uvedla Aniston v rozhovoru pro Hollywood Reporter, tomu, co se o ní píše, se už snaží vyhýbat. „Čekám dvojčata? Stane se zázrak a budu v 52 letech mámou?“ směje se herečka titulkům, které o ní v poslední době vyšly.

Jak ale dodává, kvůli sociálním médiím je dnes situace možná horší než dříve. „Lidé v komentářích šikanují ostatní,“ tvrdí Aniston. „Dolly Parton taky nemá děti. A lynčuje ji někdo kvůli tomu? Ne, nikdo to nedělá.“

Herečka byla dvakrát v daná. Nejdříve za Brada Pitta, poté za Justina Therouxe, s nímž se rozvedla před čtyřmi lety. „Chlap se může oženit, kolikrát chce, klidně si může vzít o dost mladší ženu. Ženám ale tohle není dovoleno,“ nechala se před nedávnem slyšet hvězda Přátel.

Články, které by tě mohly zajímat