Právě vysíláme

STAR WARS pro dospělé! První zveřejněné snímky přibližují atmosféru velkofilmu DUNA

16. dubna 2020 13:10
STAR WARS pro dospělé! První zveřejněné snímky přibližují atmosféru velkofilmu DUNA

Vynikající režisér a scénárista Dennise Villeneuve přivede do kin další biják. A podle mnohých má jít o jeden z nejlepších filmů tohoto roku!

Star Wars pro dospělé, nejdražší film roku a obrovské sci-fi! Přesně tak zahraniční filmové servery popisují film Duna, jenž by měl mít premiéru 18. prosince 2020. Původní román Franka Herberta popisuje dalekou budoucnost lidstva roztahaného po vesmíru, které používá k cestování kosmem tajemné koření z planety Arrakis. Hlavní roli Paula Atreidese si zahraje mladý herec Timothée Chalamet. Herečka Rebecca Ferguson si pak zahraje Lady Jessicu. Ve filmu se objeví i Jason Momoa, Zendaya, Stellan SkarsgårdDavid Dastmalchian, Oscar Isaac, Javier Bardem či Josh Brolin. Tvůrci filmu poskytli serveru Vanity Fair exkluzivní záběry z filmu a na prvních snímcích tak můžeme vidět, jak vypadají kostýmy některých postav.

Původní literární dílo bylo zfilmováno už v roce 1984. Snímek režiséra Davida Lynche však úspěch rozhodně nesklidil a byl dokonce označen za jeden z nejhorších filmů roku. Všichni proto doufají, že talentovaný Dennis Villeneuve natočil kvalitní podívanou, která se stane trhákem.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat