Právě vysíláme

Striptérka žaluje filmové studio kvůli snímku ZLATOKOPKY! Filmaři prý zneuctili její občanská práva

9. ledna 2020 12:10
Striptérka žaluje filmové studio kvůli snímku ZLATOKOPKY! Filmaři prý zneuctili její občanská práva

Striptérka Samantha Barbash tvrdí, že filmové studio STX ji za snímek Zlatokopky nezaplatilo ani korunu a že scénář k filmu se neoprávněně inspiroval jejím životním příběhem. Američanka po studiu vyžaduje odškodnění ve výši 40 milionů dolarů!

Nepříjemná situace

Snímek Zlatokopky patřil mezi největší filmová překvapení loňského roku. Film, jenž ilustruje, jak newyorské striptérky systematicky drogovaly a okrádaly bohaté klienty, vydělal již přes 150 milionů dolarů a jeho hlavní tvář, zpěvačka Jennifer Lopez, za svůj herecký výkon navíc obdržela nominaci na Zlatý glóbus.

Ne všichni ovšem vnímají úspěch snímku Zlatokopky pozitivně. Striptérka Samantha Barbash například tvrdí, že jí snímek zničil reputaci a že filmaři od ní nezískali autorská práva, aby film mohli natočit. Striptérka nyní po filmovém studiu požaduje 40 milionů amerických dolarů.

Studio STX, jež za snímkem stojí, se ovšem brání. Podle jeho mluvčího bude studio nadále pokračovat ve své práci, konkrétně v ilustrování skutečných událostí pocházejících z veřejně dostupných zdrojů.

Striptérka Samantha Barbash

Striptérka Samantha Barbash

Zdroj: IMDb, The Wrap, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat