Právě vysíláme

STUDIO MARVEL vydalo novou upoutávku k filmu AVENGERS: ENDGAME! Co jí říkáte?

14. března 2019 15:10
STUDIO MARVEL vydalo novou upoutávku k filmu AVENGERS: ENDGAME! Co jí říkáte?

A je to tady! Studio Marvel svým fanouškům nachystalo další upoutávku na nadcházející filmový trhák Avengers: Endgame. Co nám prozradila?

Premiéra se blíží

Avengers: Endgame dorazí do kin už 26. dubna a celý svět se na to těší! Jak dopadne závěrečná část velkolepé filmové ságy Avengers? Kdo přežije a kdo zemře? To vše se dozvíme už příští měsíc.

První upoutávka k filmu Avengers: Endgame se stala nejvíce sledovanou upoutávkou během prvních 24 hodin v historii. Očekává se, že nadcházející filmový trhák překoná rekordy ve sledovanosti a v počtu vydělaných peněz. Herecké obsazení filmu Avengers: Endgame je také neuvěřitelné – ve filmu si mimo jiné zahrají Robert Downey, jr., Chris Evans, Brie Larson, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Jeremy Renner a Danai Gurira.

Pokud jste se doteď na nadcházející film Avengers: Endgame netěšili, tak se připravte na pořádnou parádu. Mrkněte na novou upoutávku níže.

 

Studio Marvel souběžně představilo první plakát k nadcházejícímu filmu. Je na něm vidět celkový rozsah hollywoodských hvězd, jež si ve filmu zahrají. Co plakátu říkáte?

Avengers: Endgame

Oficiální plakát k filmu Avengers: Endgame

Zdroj: YouTube, Instagram, ČSFD, Studio Marvel

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat