Právě vysíláme

Supernatural bude pokračovat, Jensen Ackles chystá prequel

4. července 2021 14:10
Supernatural bude pokračovat, Jensen Ackles chystá prequel

Americký fantastický hororový seriál se minulý rok rozloučil se svými fanoušky patnáctou sérií. Jedné z hlavních hvězd Jensenu Acklesovi alias Deanovi se však zdá příběh nedopovězený, a tak se s manželkou Danneel rozhodli pro natočení pokračování v podobě prequelu.

Supernatural patří mezi nejúspěšnější seriály stanice CW. Dean a Sam Winchesterovi bavili televizní diváky přes patnáct let, během kterých s nimi projeli celé Spojené státy a představili jim řádku nadpřirozených tvorů a jevů. Rozloučili se s nimi minulý rok v listopadu, kdy byl odvysílaný poslední díl této kultovní série.

Jensenu Acklesovi se však zdá příběh rodiny Winchesterových nedopovězený a s manželkou Danneel, která si v Supernatural také střihla malou roli, se tak rozhodl natočit jeho pokračování, respektive prequel. Jeho postava Deana totiž v závěru seriálu zemřela.

Prequel se bude jmenovat The Winchesters a spolupracovat by na něm měl exekutivní koproducent původního seriálu Robbie Thompson. Vyprávět bude o rodičích hlavních postav Supernatural, Johnovi a Mary.

„Poté, co jsme dotočili 15. sérii, jsem si říkal, že tohle nemůže být konec. Protože jak jsme říkávali v show: ‚Nikdy nic doopravdy nekončí.‘ Když jsme s Danneel založili Chaos Machine Productions, věděli jsme, že první příběh, který chceme vyprávět, je příběh Johna a Mary Winchesterových. Vždycky jsem měl pocit, že by moje postava Deana ráda věděla více věcí o svých rodičích,“ vysvětlil Ackles, proč se pro natočení pokračování rozhodl.

Za seriálem Supernatural stál Eric Kripke. Je nejdéle vysílanou americkou sci-fi show, která se dočkala hned dvou spin-offů v podobě Bloodlines a Wayward Sisters.

Články, které by tě mohly zajímat