Právě vysíláme

Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka byla v ohrožení, pár měl střevní potíže

4. září 2022 9:10
Svatba Jennifer Lopez a Bena Afflecka byla v ohrožení, pár měl střevní potíže

Jennifer Lopez a Ben Affleck uspořádali 20. srpna v Georgii svatební hostinu pro své přátele. Jak ale nyní prozradili, vůbec k ní nemuselo dojít. Pár totiž krátce před ní trápily střevní potíže.

Snový pár Hollywoodu Jennifer Lopez a Ben Affleck jsou svoji od 16. července. Vzali se během malého svatebního obřadu v Las Vegas, své rodině a nejbližším přátelům však slíbili, že pro ně uspořádají ještě jednu veselku. A slovo splnili, 20. srpna dvojice svou lásku oslavila v hercově domě v Savannah v Georgii.

Lopez už dříve prozradila, že během velkého dne oblékla hned troje šaty od slavného návrháře Ralpha Lorena. Dlouho si však nechávala pro sebe, že ke druhé svatbě vůbec nemuselo dojít. Ona a Affleck totiž jen pár dní před jejím konáním trpěli střevními obtížemi.

„Všichni jsme se obávali horka a bouřek, které odstartovaly pár dní před svatbou přesně podle předpovědi. Jo, a taky jsme celý týden trpěli žaludečními potíži. Už předem jsme věděli, že půjde o šílený svatební víkend. Pravdou ale je, že jsem neměla žádné pochybnosti, že vše dopadne dobře. Cítila jsem, že nad námi Bůh drží ochrannou ruku,“ uvedla Lopez v newsletteru, který pravidelně posílá svým fanouškům.

Jak moc Bena miluje, pak dokázala překvapením přímo na svatebním obřadu. Když šla uličkou ke svému nastávajícímu, nechala zahrát píseň True Companion. „Skladbu, kterou jsme spolu poprvé poslouchali a zdálo se nám to jako včera a navždy – život plynul dál, byl krásný a tajemný. Ben mi později řekl, že ho pohled na Marca Cohna, když píseň začal hrát, zaskočil. A že cítil, jak jsme si po letech, kdy jsme šli každý svou cestou, nakonec našli jednu společnou,“ napsala Lopez.

Články, které by tě mohly zajímat