Právě vysíláme

Svědectví ženy, která hrála s Matthew Perrym pickleball. Cítil se to ráno unavený, uvedla

31. října 2023 13:45
Svědectví ženy, která hrála s Matthew Perrym pickleball. Cítil se to ráno unavený, uvedla

Americký moderátor Billy Bush mluvil se ženou, která hrála s Matthew Perrym osudný den jeho oblíbený pickleball. Podle jejích slov se již delší dobu cítil unavený. Jen pár hodin po jejich sparringu našli herce mrtvého ve vířivce.

Smrt Matthewa Perryho šokovala celý svět. „Cítím se, jako by mi zemřel někdo z rodiny,“ píší v komentářích fanoušci, kteří ho poznali díky roli Chandlera Binga. Nikdo z nich nedokáže uvěřit, že partička z Přátel se sešla před kamerou v roce 2021 naposled. Společné vyjádření vydali už i jeho herečtí kolegové Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer a Matt LeBlanc. „Všichni jsme ze ztráty Matthewa naprosto zdrceni. Byli jsme víc než jen herečtí kolegové, jsme rodina,“ uvedli.

Moderátor Billy Bush se dostal k ženě, která s Perrym hrála osudný den pickleball. Podle okolí herce šlo v poslední době o jeho oblíbenou hru, trávil u ní hodiny. V posledních dnech se však dle ženy měl cítit herec unavený více než obvykle, a to i ráno před svou smrtí.

„Hráli spolu jen hodinu, a pak šel domů,“ měla mu říct žena, která je z úmrtí Perryho v šoku. „Obdivovala ho,“ dodal Billy Bush.

Poté, co dorazil Perry domů z pickleballu, poslal svého asistenta do města, aby mu vyzvedl iPhone. Když se asi o dvě hodiny později vrátil, našel herce mrtvého v jeho vířivce. V té, v níž se o týden dříve nechal vyfotit. „Taky se v teplé vodě vířící kolem vás cítíte dobře? Jsem Mattman,“ napsal.

Příčina smrti herce je nejasné, mluví se však o tom, že ve vířivce pravděpodobně dostal infarkt. Na místě činu nebyly nalezeny žádné drogy, pouze léky na předpis. Více určí soudní pitva, která ale může trvat i několik měsíců.

Články, které by tě mohly zajímat