Právě vysíláme

SYLVESTER STALLONE čelí závažným obviněním. Tohle by ho mohlo poslat i za mříže!

19. června 2018 14:10
SYLVESTER STALLONE čelí závažným obviněním. Tohle by ho mohlo poslat i za mříže!

Protože kampaň Me Too stále hýbe Hollywoodem, na veřejnost i nadále vystupují další a další ženy, které obviňují slavné herce ze sexuálního obtěžování.  Ze sexistických narážek už byli nařčeni Jamie Foxx nebo Samuel L. Jackson. Nyní přišla řada na Sylvestera Stallonea, jehož obvinění jsou extrémně závažná.

Akční hvězdu a filmového Ramba obvinila jistá žena ze Santa Monicy z toho, že ji před 27 lety ve své kanceláři znásilnil. Ačkoliv to herec razantně odmítá, případ je nyní důkladně vyšetřován. Podle webu People.com na něj byla dokonce nasazena zvláštní jednotka pro sexuální zločiny.

ČTĚTE TAKÉ: SYLVESTER STALLONE je i ve svém věku stále Rambo! Video, kde posiluje, ti vyrazí dech

Toto však rozhodně není jediné obvinění, se kterým se musí Stallone potýkat. Ze sexuálního napadení ho nařkla ještě jedna žena, jenž tvrdí, že herec společně se svým bodyguardem znásilnil na hotelovém pokoji v Las Vegas šestnáctiletou dívku. I v tomto případě Stallone vinu popírá a tvrdí, že je to naprostá lež. Oba případy prý řeší se svými právníky a doufá, že se nakonec ukáže, kde je pravda. To ostatně doufáme i my.

 

Zdroj: People.com

15 hororů, které vás i přes svoje stáří vyděsí k smrti

Články, které by tě mohly zajímat