Právě vysíláme

SYLVESTER STALLONE přiznal, že před natáčením ROCKYHO IV nenáviděl DOLPHA LUNDGRENA! Proč?

25. září 2019 16:10
SYLVESTER STALLONE přiznal, že před natáčením ROCKYHO IV nenáviděl DOLPHA LUNDGRENA! Proč?

Americký herec Sylvester Stallone přiznal, že před začátkem natáčení ikonického filmu Rocky IV nenáviděl svého hereckého kolegu, Dolpha Lundgrena. Jaký k tomu měl důvod?

Drago byl moc perfektní

Americký herec se o svém slavném kolegovi rozpovídal v americkém zábavném pořadu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Moderátor naznačil, že Stallone a Lundgren se během natáčení moc nemuseli. Nejspíš ovšem nečekal, jaký komentář jeho poznámka vzbudí.

„Ve snímku Rocky IV jsem chtěl mít někoho velkého, hnusného a zákeřného. Takového primitiva. Nemohl jsem ho najít – na casting přišli samí zápasníci či hráči amerického fotbalu,“ popsal situaci Stallone„Najednou se ale otevřely dveře, byla tam pára a takové zářící světlo a Lundgren vkročil do místnosti. Měl dobré vlasy, široká ramena, všechno bylo perfektní. I lýtka se mu rýsovala skrz džíny! Prostě hora svalů. Navíc ty modré oči… Byl skutečným Terminátorem. Já jsem si v tu chvíli řekl: ,Toho týpka nenávidím. Nenávidím ho. Je moc hezký, moc perfektní.‘ A pomyslel jsem si, že pokud ho nenávidím já, bude ho nenávidět i celý svět.“

Ačkoliv si Stallone s Lundgrenem nepadli hned na začátku do oka, nakonec se usmířili a po neuvěřitelném úspěchu snímku Rocky IV se stali dobrými přáteli. První dojmy holt občas klamou!

Zdroj: YouTube, Esquire, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat