Právě vysíláme

SYLVESTER STALLONE prozradil nejhorší film, ve kterém si kdy zahrál!

1. července 2019 12:10
SYLVESTER STALLONE prozradil nejhorší film, ve kterém si kdy zahrál!

Americký herec Sylvester Stallone se svěřil s nepříjemnou zprávou – přiznal, jaký byl nejhorší film, ve kterém si kdy zahrál! Herec známý z filmů Rocky Balboa či Rambo si během bohaté kariéry stihl zahrát i v několika nepříliš povedených filmech. Uhodnete, za který z nich se Stallone nejvíce stydí?

Upřímný vzkaz

Sylvester Stallone není člověk, který by skrýval svoje emoce. Zkušený herec na Instagramu oznámil, za který snímek se během své téměř padesátileté filmové kariéry nejvíce stydí. Název vás nejspíš překvapí! Stallone si vybral film Plán útěku 2 jako nejhorší, ve kterém si kdy zahrál. Loňský film se na ČSFD chlubí slabou známkou 33 % a vydělal si pouhých 45 milionů amerických dolarů. Nevíte přesně, o který film se jedná? Mrkněte se na upoutávku níže.

Stallona neúspěch neodradil a herec chce letos vydat filmové pokračování série Plán útěku. Američan tvrdí, že třetí film bude mnohem lepší a že je na svůj tým herců hrdý. Nedávno dokonce zveřejnil i krátké video z natáčení, při němž se Stallone se svým kolegou prý doopravdy mlátí – to muselo pořádně bolet!

Dvaasedmdesátiletý herec ve svém příspěvku tvrdí, že se nový snímek natočil za pouhých 17 nocí. To je ještě kratší doba než předchozí díl (19 nocí)! Snad to herci pomůže se od předchozího neúspěchu posunout trochu vpřed.

Zdroj: YouTube, Men’s Health UK, Instagram, ČSFD, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat