Právě vysíláme

Sylvester Stallone se po 25 letech rozvádí. Obrovské tetování s tváří manželky nechal předělat na psí hlavu

25. srpna 2022 8:00
Sylvester Stallone se po 25 letech rozvádí. Obrovské tetování s tváří manželky nechal předělat na psí hlavu

Jennifer Flavin požádala po 25 letech manželství o rozvod se Sylvesterem Stallonem, kterého obvinila ze skrývání majetku.

Flavin, která je o dvacet dva let mladší než její sedmdesáti šesti letý manžel, naznačila, že by mohlo být po všem, v instagramovém snímku, na kterém objímá jejich tři dcery. „Tyto dívky jsou mou prioritou,“ napsala k příspěvku 10. srpna. „Na ničem jiném nezáleží. My 4 navždy.“ Jennifer už svého manžela nesleduje ani na instagramu.

Podala žádost o rozvod v Palm Beach County na Floridě, a tvrdí, že Stallone skryl jejich manželský majetek. Podle rozvodových dokumentů získaných portálem DailyMail.com tvrdí, že Stallone se zabýval úmyslným rozhazováním, vyčerpáním a nebo plýtváním manželského majetku, což mělo nepříznivý ekonomický dopad na majetek manželů.

„Manželství mezi stranami je nenávratně rozbité,“ uvedla v rozvojových dokumentech Jennifer, která si vzala manželovo příjmení, se také snaží obnovit své dívčí jméno Flavin.

Kontroverzní tetování

Stallone měl obří tetování Jennifer na pravém bicepsu, které nechal předělat obrázkem Butkuse, Rockyho psa z filmových hitů.

 “Pan Stallone měl v úmyslu obnovit tetování své ženy Jennifer, ale výsledky byly neuspokojivé a bohužel neopravitelné,“ uvedla herce tisková mluvčí a dodala: „V důsledku toho musel zakrýt původní obrázek tetováním svého psa od Rockyho ButkusePan Stallone miluje svou rodinu. Stalloneovi v současné době spolu natáčejí reality show, která bude mít premiéru na Paramount+“.

Stalloneho třetí manželství se dosud jevilo jako jedno z nejsilnějších v Hollywoodu, i když románek páru měl skalnatý začátek.

Články, které by tě mohly zajímat