Právě vysíláme

Syn Toma Hankse popsal své dětství. Nedostával kapesné, vydělával si mytím auta

5. března 2022 13:10
Syn Toma Hankse popsal své dětství. Nedostával kapesné, vydělával si mytím auta

Je synem jednoho z nejslavnějších herců, v dětství přitom podle svých slov nedostával ani kapesné. Chet Hanks promluvil o tom, jaké to bylo žít ve stínu slavného otce. Jak uvedl, nic nedostával zadarmo a vždy si vše musel odpracovat. „Dneska jsem za to vděčný,“ přiznává.

„Chceš peníze? Dám ti šedesát babek, když mi umyješ auto,“ slýchával Chet Hanks často v dětství. Narozdíl od jiných dětí z bohatých rodin totiž nikdy nic nedostával zadarmo. Rodiče Tom Hanks a Rita Wilson ho vždy učili vážit si peněz. „Dnes jsem jim za to vděčný,“ uvedl ve svém videu na Youtube Chet s tím, že kdyby si mohl vybrat, nevolil by jiný život, než měl.

Přiznal však také, že vyrůstat ve stínu slavného otce pro něj nebylo vždy jednoduché. „Měl jsem oproti ostatním dětem svého věku jiné možnosti. Létal jsem kolem světa v soukromých letadlech, bydlel v krásných hotelech… Všechno má ale dvě strany. Mnozí lidé mnou pohrdali. Byl jsem jen syn někoho známého, sám jsem neudělal nic, za co bych si zasloužil uznání.“

Jak zároveň Hanks mladší dodal, měl právě kvůli slavnému otci v dětství potíže. Děti se s ním nechtěly bavit, nebo se s ním bavily jen kvůli penězům. Pomlouvaly ho, dělaly mu naschvály. To v jeho teenagerovském věku vyústilo v sebepoškozování. S pomocí rodiny však i toto období jednatřicátník překlenul.

„Touto sebedestruktivní ccestou už nejdu. Vypořádal jsem se s hněvem a hledáním požitků ve večírcích, drogách, alkoholu a dalších podobných látkách,“ nechal se Chet slyšet.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat