Právě vysíláme

Spekulace kolem nového Bonda pokračují. Aaron Taylor-Johnson prý nakonec agentem 007 nebude

21. března 2024 12:20
Spekulace kolem nového Bonda pokračují. Aaron Taylor-Johnson prý nakonec agentem 007 nebude

Po oznámení zprávy, že dohoda s hercem, který nově ztvární Jamese Bonda, je na spadnutí, tu máme další aktualizaci. Herec Aaron Taylor-Johnson prý možná nakonec novým agentem 007 nebude. 

Ve filmovém světě není snad větší tajemství než to, kdo nakonec opravdu ztvární slavného agenta 007. Deník The Sun nedávno přinesl informaci, že dohoda mezi tvůrci a britským hercem Aaronem Taylorem-Johnsonem je na spadnutí a Brit už jen musí podepsat smlouvu. Po této informaci ovšem zpravodajské weby CNN a BBC uvádí, že dle jejich zdrojů tomu tak pravděpodobně nebude. 

CNN tvrdí, že podle zdroje z týmu filmových tvůrců je možné, že Taylor-Johnson jako Bond obsazen nebude a že se jednalo pouze o falešný “poplach”. Na zprávách, že to bude právě Taylor, údajně není nic pravdivého a ve hře je stále možnost, že Jamese Bonda ztvární herec tmavé pleti či to bude dokonce ženská postava. Kdo  po Danielu Craigovi převezme žezlo agenta 007 je tak bohužel stále zahaleno tajemstvím.

Agenta 007 si v minulosti zahrál i Pierce Brosnan. Ten uvedl, že by jako dalšího Bonda rád viděl oscarového vítěze Cilliana Murphyho. „Cillian by jako James Bond odvedl skvělou práci,“ řekl Brosnan pro stanici BBC. V minulosti se spekulovalo o obsazení Idrise Alby nebo i Toma Hardyho.

Aaron Taylor-Johnson

Články, které by tě mohly zajímat