Právě vysíláme

Takhle vášnivě líbá Vojtěch Dyk. První vášnivá líbačka s Karolínou

17. září 2021 12:10
Takhle vášnivě líbá Vojtěch Dyk. První vášnivá líbačka s Karolínou

První vášnivá líbačka Marka a Karolíny v Panu profesorovi.  Co odstartuje jejich zakázanou lásku?

Marek a Karolína se štvou i přitahují navzájem od prvního okamžiku, kdy je osud svedl dohromady. Ti dva si nic nedarují, jedno ale mají společné – záleží jim na jejich studentech. Právě kvůli nim mezi nimi padne další tabu a přeskočí jiskra, která zažehne zakázanou lásku. Jak dojde na jejich první polibek i vášnivou líbačku?

Marek Vlček (Vojtěch Dyk) a Karolína Beránková (Beáta Kaňoková) kolem sebe krouží od prvního okamžiku, kdy Karolína nastoupila na Markovo gymnázium jako nová posila pedagogického sboru. Marek se uvedl tak, že ho Karolína ihned zaškatulkovala mezi poděse a arogantní frajírky, které si drží od těla a kteří ji nebetyčně štvou. Svéráznému sukničkáři, profesorovi chemie, fyzicky a tělesné výchovy, se Karolína sice líbí, zároveň ho však pekelně vytáčí.

Přestože jsou ti dva naprosto rozdílné povahy, když jde o studenty, antipatie mezi nimi mizí (alespoň na čas). Najednou jsou schopní najít společnou řeč a táhnout za jeden provaz, aby pomohli z maléru těm, kteří to zrovna potřebují. Markovým oblíbeným sportem je v poslední době Karolínu provokovat a zároveň ji balit. Zadaná Karolína jeho šarmu odolává, ovšem všeho do času. Kdy naprosto nečekaně podlehne? Při jaké příležitosti dojde na jejich první polibek a co to s nimi udělá?

K prvnímu velkému zvratu mezi Markem a Karolínou dojde ve třetí epizodě seriálu Pan profesor, kterou TV Nova vysílá ve čtvrtek 16. září od 20:20 hod.

Články, které by tě mohly zajímat