Právě vysíláme

TERMINÁTOR se vrací! Kdo si v novém dílu zahraje a jaký známý režisér se ho ujme?

3. srpna 2018 12:10
TERMINÁTOR se vrací! Kdo si v novém dílu zahraje a jaký známý režisér se ho ujme?

Ikonická filmová série Terminátor bude mít pokračování! Plánovaný šestý díl by sérii měl doplnit mezi druhým a třetím dílem a zřejmě si v něm zahraje i řada známých tváří! Máme se na co těšit!

Fanoušci Terminátora si prožili pár těžkých let. Po nepříliš vydařeném dílu Terminátor: Genisys se zdálo, že filmová franšíza ztratila svoje kouzlo a celá série měla nejasnou budoucnost. Produkční firma Skydance Pictures musela něco změnit, a tak se v novém filmu Terminátor 6 vrací k původní herecké sestavě z roku 1984!

ČTĚTE TAKÉ: Terminátor je zpět! Obsadí hlavní roli legendární Arnold Schwarzenegger?

V novém snímku tak nebude chybět legendární dvojice Arnold Schwarzenegger s Lindou Hamilton. Tihle dva opět ztvární své role z původního dílu, ale k nim se přidají i nějaká nová jména, například Natalia Reyes a Mackenzie Davis. Filmová franšíza na svém Twitterovém účtu zveřejnila první náhled do nového snímku a kromě fotky, kde Reyes, Davis a Hamilton stojí bok po boku, jsme se dozvěděli, že režie filmu se ujal Tim Miller z Deadpoolu. Režisér původního dílu James Cameron na snímku taky zanechá svojí stopu. Američan se totiž upsal jako jeden z producentů, spolu s Davidem Ellisonem, jenž měl na starost poslední díl Star Treku.

Filmová série Terminátor se vrátila k tomu, co ji dělá tak kouzelnou. Čekejme akční scény, vtipné poznámky a samozřejmě i dokonalé vizuální efekty! Podle zdrojů začal první měsíc natáčení ve Španělsku, ale potom se přesunul zpátky do Spojených států, kde se film dotočil. Očekávaná premiéra filmu je 22. listopadu příštího roku.

Zdroj: Twitter, Diario de Almería, DigitalSpy

Beyncé ukázala dvojčata! Jak teď dětičky vypadají?

Články, které by tě mohly zajímat