Právě vysíláme

To vypadá slibně: Trailer na Sebevražedný oddíl od režiséra Strážců galaxie pokořil rekord

6. dubna 2021 16:10
To vypadá slibně: Trailer na Sebevražedný oddíl od režiséra Strážců galaxie pokořil rekord

Sebevražedný oddíl od režiséra Strážců galaxie Jamese Gunna si zřejmě na nedostatek zájmu nebude moct naříkat, alespoň to tak vypadá podle vypuštěného traileru. Ten zlomil rekord, když za svůj první týden od premiéry zaznamenal sto padesát miliónů přehrání. To se zatím žádnému mládeži nepřístupnému traileru nepovedlo.

Když se zjistilo, že restart značky Sebevražedného oddílu bude mít na starost právě scénárista, režisér, ale také spisovatel James Gunn, mnoho fanoušků si říkalo, že šlo o jedno z nejlepších rozhodnutí, které pánové v DC za poslední léta udělali.

Gunn, který stojí za úspěšnou jedničkou a dvojkou Strážců galaxie, představuje téměř jistou záruku toho, že ze Sebevražedného oddílu udělá zábavný snímek. Trailer to jen potvrdil a jako takový symbolický bonbonek může Gunn vnímat i to, že právě trailer překonal leta trvající rekord.

Doposud žádné mládeži nepřístupné upoutávce se za týden nepovedlo získat sto padesát milionů přehrání. Prvenství si zatím držel Mortal Kombat se sto dvanácti miliony. Můžete namítnout, že to sice nic neznamená a budete mít pravdu, na druhou stranu: špatné vykročení to také není, ne?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat