Právě vysíláme

To zní dobře! Dočká se KEANU REEVES konečně role v marvelovce?

4. května 2020 15:10
To zní dobře! Dočká se KEANU REEVES konečně role v marvelovce?

Snímky z Marvel Cinematic Universa se mohou pochlubit skutečně hvězdným obsazením. Nyní se znovu objevila varianta, že by se mezi tuto plejádu zařadil i známý sympaťák Keanu Reeves.

Marvel se může chlubit nejrůznějšími hvězdnými herci a rád by řady této plejády rozšířil. Mezi adepty, o kterých se dlouhodobě spekuluje, patří také sympaťák Keanu Reeves. Ten v posledních letech září jako John Wick a nyní se má vrátit také v dalším pokračování Matrixu.

Jakou dostane roli?

Vedení Marvelu se s populárním hercem pravidelně schází, vyjednává s ním a snaží se pro něj najít tu nejvhodnější roli. To, že Marvel o Reevese stojí, potvrdil v loňském roce sám šéf a hlavní mozek oblíbené komiksové franšízy Kevin Feige.

Nyní se spekuluje o tom, že by herec dostal roli Moon Knighta, což je takový marvelovský Batman. Ehm… Zjednodušeně řečeno. Hodně zjednodušeně řečeno… Tento hrdina by se zřejmě měl objevit v jedné z chystaných minisérií. Nicméně ohledně obsazení Reevese se zatím pohybujeme stále v rovině spekulací, tak uvidíme.

Moon Knight

 

V minulosti se v souvislosti s Moon Knightem skloňovalo jméno představitele Harryho Pottera Daniela Radcliffa. Ten to však následně popřel.

 

Zdroj:  Geeks World Wide

Články, které by tě mohly zajímat