Právě vysíláme

Tohle si Kazma nepohlídal! Ze střižny uniklo video z jeho utajovaného filmu

26. června 2023 11:58
Tohle si Kazma nepohlídal! Ze střižny uniklo video z jeho utajovaného filmu

ONEMANSHOW: The Movie je jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku. Kazmův přísně střežený projekt, který má už 17. srpna vstoupit do českých kin, provázejí ze strany distributora i producentů přísná bezpečnostní opatření.

Kromě data premiéry o něm neexistují žádné dostupné informace, a nikdo tak necelé dva měsíce před premiérou netuší, o čem Kazmův celovečerní filmový debut bude, což vzbuzuje spoustu otázek. Dle slov producentů se to diváci mají dozvědět až v kinech, k čemuž by mělo dojít již 17. srpna tohoto roku.

I přes přísná bezpečnostní opatření, zahalující celý filmový projekt v závoj tajemství, k nám dnes do redakce dorazilo krátké video, viditelně pořízeno při výrobním procesu, pravděpodobně některým ze zaměstnanců postprodukčního studia. Zdá se, že se jedná o část traileru, který ještě nebyl v online prostoru oficiálně představen, s čímž tvůrci určitě nepočítali a celá situace tak pro ně bude pravděpodobně dost nemilým překvapením.

Kazma se k uniklým záběrům ze střižny zatím nevyjádřil. Společnost love.FRAME, která je jedním z ko-producentů očekávaného filmu, nahrávka zaskočila: „Interně to prošetříme a vyvodíme z toho patřičné důsledky. Více se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl její majitel Vojtěch Frič.

Lze očekávat, že interní únik jakéhokoliv materiálu u takto exponovaných titulů vyvolá ve štábu značné pozdvižení a je možné, že budou padat i milionové pokuty. Necháme se překvapit, jak celé situace dopadne. Jedno je ale jisté – ONEMANSHOW: The Movie budí zájem už nyní, necelé dva měsíce před premiérou, a vypadá to, že se máme v srpnu v kinech na co těšit.

Články, které by tě mohly zajímat