Právě vysíláme

Tohle že je Dudley? Hvězda Harryho Pottera neuvěřitelně zhubla

11. ledna 2023 13:34
Tohle že je Dudley? Hvězda Harryho Pottera neuvěřitelně zhubla

Dudleyho z Harryho Pottera znají diváci jako rozmazleného spratka s nadváhou. Od svých dětských let se však Harry Melling naprosto změnil, dnes byste ho na ulici zřejmě nepoznali. „Lidé jsou změnou fascinovaní,“ uvedl.

Je to už třiadvacet let, kdy se Harry Melling poprvé objevil v roli rozmazleného Dudleyho DursleyhoHarry Potterovi. Tehdy trpěl nadváhou a jak už dříve poznamenal, připomínal „přejedené prasátko“. Od té doby však uplynula spousta času a herec se zcela změnil. Neuvěřitelně zhubl a jak říká, vlastně ani sám neví, jak se mu to povedlo.

„Dnes se na mě dívají lidé jinak. Ptají se, proč a jak jsem zhubl,“ prozradil v rozhovoru pro The Independent. „Když je vám deset a hrajete roli podobnou té, kterou jsem ztvárnil já, lidé si vás tak vryjí do paměti a chtějí si vás tak zapamatovat,“ nechal se slyšet.

Když tak před pár týdny vyšel film The Pale Blue Eye, ve kterém Melling ztvárnil jednu z hlavních rolí, spousta diváků ho nejdříve nemohla poznat. Ve filmu si zahrál asistenta detektiva Augustuse Landora, který má našlápnuto ke skvělé spisovatelské kariéře. „Malý Dudley Dursley vyrostl do skvělého herce. I v tak skvělém obsazení, jaké ve snímku bylo, naprosto vyčníval,“ okomentoval jeden z fanoušků na sociálních sítích.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat