Právě vysíláme

Tom Cruise chce natáčet ve vesmíru

11. října 2022 9:10
Tom Cruise chce natáčet ve vesmíru

Pokud jste si mysleli, že Tom Cruise už dosáhl vrcholu své kariéry, tak jsme se pletli. Herec přišel s nápadem, který doslova překračuje hranice tohoto světa. Chce totiž natáčet ve vesmíru.

Tom Cruise má, řekněme, docela odvážné plány. Přišel s nápadem natáčení filmu ve vesmíru. Podle všeho se měl kvůli tomu dokonce sejít s režisérem Doug Limanem. Zahraniční média připomínají, že podobné ambice měl už v roce 2020, tehdy mu však veškeré sny o tom, jak se podívá mimo Zemi, zhatil koronavirus. Zdá se však, že The Bourne Identity dostane druhou šanci.

„Myslím, že nás Tom Cruise vezme do vesmíru, vezme tam s sebou celý svět,“ uvedla Chairman Donna LangleyUniversal Filmed Entertainment Group, kterou režisér Liman oslovil ke spolupráci. „Takový je plán. Máme skvělý projekt, na kterém s ním spolupracujeme. Posadíme se do vesmírné rakety a necháme se vystřelit tam vzhůru.“

Jak doplnila, velká část filmu se však bude odehrávat na pevnině, vyvrcholí však právě ve vesmíru, kde bude herec bojovat o záchranu světa. Pokud se vše podaří podle představ, stane se Cruise prvním civilistou, který kráčel ve vesmíru.

Tom Cruise je známý tím, že se rád sám pouští do kaskadérských kousků. Mnohým filmařům tak často stávají vlasy na hlavně z obav, aby se neporanil, což se už taky několikrát stalo. Jednu z nejšílenějších scén natáčel herec minulý rok, když si sedl na křídlo vznášejícího se letadla, které se následně převrátilo a udělalo „smyčku“ ve vzduchu. V minulosti se Cruise nebál skočit na motorce do propasti, nad kterou se mu následně otevřel padák nebo si vyzkoušel skok z jedné budovy na druhou.

Články, které by tě mohly zajímat