Právě vysíláme

TOM HARDY chystá další velký projekt! Herec si zahraje v novém seriálu podle DICKENSOVY VÁNOČNÍ KOLEDY

24. ledna 2019 9:10
TOM HARDY chystá další velký projekt! Herec si zahraje v novém seriálu podle DICKENSOVY VÁNOČNÍ KOLEDY

Fanoušci Toma Hardyho, máme pro vás výbornou zprávu: filmový scénárista Steven Knight potvrdil, že spolu s anglickým hercem letos vydá krátký seriál podle povídky Vánoční koleda! Hardy se na projektu údajně podílí jako herec i výkonný producent.

Nová výzva pro Toma Hardyho

Hardy se scénáristou Stevenem Knightem již spolupracoval na několika filmových projektech, včetně úspěšného seriálu Gangy v Birminghamu či Taboo.

Knight v rozhovoru pro server Collider potvrdil, že projekt mini-seriálu podle slavného spisovatele Charlese Dickense chce rozjet již letos. V tuto chvíli není jasné, kterou postavu Hardy v povídce Vánoční koleda ztvární. Knight ale potvrdil, že anglický herec v plánovaném mini-seriálu zahraje „zásadní“ roli.

Anglický scénárista chce s Tomem Hardym v následujících letech natočit několik mini-seriálů podle ikonických knih od Charlese Dickense. Po Vánoční koledě bude zřejmě následovat David Copperfield, poté nejspíš Oliver Twist, či Nadějné vyhlídky. Knight chce do tohoto projektu nalákat ty nejlepší herce na světě a pokud se mu to s Hardym podaří zrealizovat, máme se rozhodně na co těšit! Premiéra mini-seriálu podle Vánoční koledy se plánuje na letošní prosinec.

Tom Hardy v seriálu Gangy z Birminghamu

Zdroj: ELLE UK, Cosmopolitan, Vogue, Collider, Instagram, ČSFD

Kdo byl nominovaný na Anděly?

Články, které by tě mohly zajímat