Právě vysíláme

Tom Holland promluvil o rozchodu se Zendayou. Jsou spekulace pravdivé?

15. ledna 2024 8:52
Tom Holland promluvil o rozchodu se Zendayou. Jsou spekulace pravdivé?

Zendaya v posledních dnech provedla naprostou čistku svého instagramu. Mezi lidmi, kteří ji sledují, nezůstal ani její dlouholetý přítel Tom Holland, a tak se fanoušci začali o jejich vztah strachovat. Obavy se nakonec naštěstí ukázaly jako liché.

Tom Holland a Zendaya jsou již stabilním párem světového šoubyznysu. Ačkoliv se spolu poprvé objevili na veřejnosti v roce 2021, o jejich vztahu se spekulovalo již mnohem dříve. Fanoušci je začali spojovat již o čtyři léta dříve, když vstoupil do kin první díl filmové série Spider-Man.

Nyní se příznivci páru obávali, že se dvojice rozešla. Zendaya totiž provedla čistku na svém instagramu a smazala si všechny lidi, které sledovala. Mezi nimi i Toma Hollanda. Ve spojení s tím, že se spolu dvojice dlouho neukázala na veřejnosti, tak byly obavy na místě.

Spekulace hned v zárodku utnul Holland, kterého se na ulici v Los Angeles na vztah se Zendayou začal vyptávat paparazzi. Herec zrovna mířil ke svému automobilu, když si ho odchytl. „Rozešli jste se, nebo ne?“ zeptal se „Spider-Mana“ paparazzi. „Ne, absolutně ne,“ reagoval okamžitě herec.

Soukromí si dvojice velmi střeží a dává si na veřejnosti pozor, co o vztahu prozradí. „Náš vztah je něco, co si velmi chráníme. Je pro nás něčím posvátným. Nemyslím si, že v tomhle ohledu někomu něco dlužíme. Nemá nic společného s našimi kariérami,“ uvedl Holland v červnu pro web The Hollywood Reporter.

A proč ho už Zendaya na instagramu více nesleduje? Vysvětlení má být jednoduché. Herečka aktuálně připravuje noý projekt, kterému hodlá zasvětit i obsah na této sociální síti. Konkrétně jde o film Challengers, který má vstoupit do kin 26. dubna 2024.

Články, které by tě mohly zajímat