Právě vysíláme

TOM HOLLAND, ROBERT PATTINSON a SEBASTIAN STAN si zahrají v novém psychologickém thrilleru!

13. srpna 2020 13:10
TOM HOLLAND, ROBERT PATTINSON a SEBASTIAN STAN si zahrají v novém psychologickém thrilleru!

Internetový gigant Netflix připravuje další obrovský filmový trhák! V napínavém snímku The Devil All The Time si vedle sebe zahrají například Robert Pattinson, Bill Skarsgard a Tom Holland. O čem bude a kdy se ho dočkáme?

Máme se na co těšit

Snímek The Devil All The Time zanese diváky do amerického malého města Knockemstiff. V období po druhé světové válce se tamní obyvatelé smiřují s traumatem, který tento konflikt způsobil, a se svými vlastními démony. Hlavní roli ztvární mladý herec Tom Holland, jehož známe především jako Spider-Mana z filmů Marvel. K britskému fešákovi se připojí kolega ze studia Marvel Sebastian Stan, hvězda filmu Stmívání Robert Pattinson a Bill Skarsgard, jenž si zahrál slavného klauna ve filmu To.

Slavná jména jsou k vidění i ve filmové produkci. Na novém snímku se například podílel i herec a producent Jake Gylenhaal.

Podle krátké upoutávky lze usoudit, že se můžeme těšit na spoustu zvratů, napínavých momentů a akčních scén. Netflix si od připravovaného snímku zřejmě slibuje hodně, a tak jsme zvědaví, jak zareagují diváci. The Devil All The Time bude k vidění na Netflixu už od 16. září.

Zdroj: Unilad, Netflix, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat