Právě vysíláme

Tom Holland si dává pauzu od herectví, zamávalo s ním psychologické drama

14. června 2023 9:10
Tom Holland si dává pauzu od herectví, zamávalo s ním psychologické drama

Spider-Man si dává pauzu od herectví. Práce na psychologickém dramatu The Crowded Room, kde vedle herecké práce zastával Tom Holland i roli producenta, s ním pořádně zamávala. A to především po psychické stránce, zahrál si totiž mladého muže trpícího disociativní poruchou identity. Nyní se hodlá věnovat rodině a přítelkyni Zendaye.

Tom Holland před časem dotočil seriál The Crowded Room, ve kterém si zahrál Dannyho Sullivana, mladého muže zapleteného do přestřelky v New Yorku v roce 1979. Prostřednictvím rozhovorů s vyšetřovatelkou, kterou ztvárnila Amanda Seyfried, v něm odhaluje divákům, co přesně se onen den stalo.

Seriál byl natočený na základě skutečné události podle románu The Minds Of Billy Millgan od Daniela Keyese. Zachycuje příběh muže, který byl jako první osoba v USA zproštěn viny kvůli disociativní poruše identity. „Děsila mě představa, že budu hrát tuto postavu, ale nakonec jsem na to kývl a rozhodl se divákům vyprávět příběh mladíka, který má narušené mentální zdraví kvůli traumatu, které prožil,“ uvedl Holland magazínu Extra.

Vedle toho, že nebylo zcela jednoduché se do postavy vžít, zastával Holland v seriálu i roli producenta. Musel tak zajistit, aby na place vše fungovalo. „Byl to tlak navíc,“ prozradil herec, kterého fanoušci znají především z filmu Spider-Man. Díky roli sedmadvacetiletý Angličen prý dokonce zcela přestal pít alkohol.

Vzhledem k tomu, jak obtížné natáčení bylo, se rozhodl dát si rok pauzu. V rozhovoru pro zmíněný magazín dokonce prozradil, co ve volnu dělá. Kromě trávení času s rodinou a přáteli zahradničí. „Koupil jsem si v zahradním centru nějaké květiny, zasadil je a snažím se je udržet naživu,“ práskl na sebe.

The Crowded Room, v češtině Přeplněný pokoj, si už mohou diváci pustit na streamovacích kanálech. Příliš dobré ohlasy však zatím nesbírá.

Články, které by tě mohly zajímat