Právě vysíláme

Tom Holland si dává pauzu od sociálních sítí, nepropívají jeho psychice

16. srpna 2022 12:10
Tom Holland si dává pauzu od sociálních sítí, nepropívají jeho psychice

Tom Holland se zařadil mezi další mladé hvězdy, které se rozhodly odejít ze světa sociálních sítí. Fanouškům pauzu oznámil v neděli s tím, že se dostal do spirály, kdy si čte věci o sobě, což neprospívá jeho mentálnímu zdraví.

Být mladým člověkem, kterého znají miliony lidí po celé světě, není jednoduché. Své o tom ví i Tom Holland, který se do povědomí veřejnosti dostal především díky své roli Spidermana. Herec si nyní přiznal, že tráví až příliš času na sociálních sítích, což neprospívá jeho psychice. „Zjistil jsem, že Instagram a Twitter vás umí naprosto pohltit,“ uvedl.

Rozhodl se proto sociální sítě na čas opustit, aby si vše zase urovnal v hlavě. „Nechal jsem se chytit do spirály, kdy si o sobě čtu věci online. A to vůbec neprospívá mé psychice,“ nechal se slyšet herec.

Zároveň fanouškům představil charitu Stem4, kterou podporuje organizace jeho rodičů The Brothers Trust. Vyvinula čtyři aplikace, z nichž každá se zaměřuje na jiné odvětví mentálního zdraví.

Kdy se herec na sociální sítě vrátí a zda vůbec, zatím není jasné, nemá stanovené žádné datum. Možné však je, že se občas objeví v nějakém příspěvku své přítelkyně a herecké kolegyně Zendayi, s níž se seznámil během natáčení Spidermana.

Články, které by tě mohly zajímat