Právě vysíláme

Tom Holland šokuje, v novém seriálu má pohlavní styk s mužem

22. července 2023 8:10
Tom Holland šokuje, v novém seriálu má pohlavní styk s mužem

Toma Hollanda zná veřejnost především jako dobráka Spider-Mana, který zachraňuje svět. Rolí v seriálu The Crowded Room proto televizní diváky překvapil. O to více pak nejnovějším dílem, ve kterém má sexuální scénu s mužem.

V seriálu The Crowded Room hraje Tom Holland Dannyho Sullivana, mladého muže zapleteného do přestřelky v New Yorku v roce 1979. Prostřednictvím rozhovorů s vyšetřovatelkou, kterou ztvárnila Amanda Seyfried, postupně odhaluje diváků, co se v osudný den stalo. Série se inspirovala skutečnou událostí a zachycuje příběh muže, který byl jako první osoba v USA zproštěn viny kvůli disociativní poruše.

Nejnovější epizoda The Crowded Room zachycuje Dannyho trávit čas v nočním klubu. V něm se potká s mužem, s nímž má následně v seriálu sexuální scénu. Mnohé fanoušky jí Holland pobouřil. „Jak jsi takovou roli mohl akceptovat?“ ptá se ho na twitteru fanynka Vaura Lopez.

Herec se k sexuální scéně s mužem zatím nevyjádřil  a dá se očekávat, že to ani neudělá. Jak dříve přiznal, natáčení seriálu pro něj bylo psychicky náročné. A to i vzhledem k tomu, že na place zastával i roli producenta. Rozhodl se proto dát si nyní pauzu a trávit čas s rodinou a přáteli. „Koupil jsem si v zahradním centru nějaké květiny, zasadil je a snažím se je udržet naživu,“ prozradil, co aktuálně dělá ve svém volném čase.

 

Články, které by tě mohly zajímat