Právě vysíláme

Toma Hollanda byste nepoznali. Kvůli seriálu o násilníkovi si nechal narůst vlasy

13. dubna 2022 8:10
Toma Hollanda byste nepoznali. Kvůli seriálu o násilníkovi si nechal narůst vlasy

Není tajemstvím, že hollywoodští herci a herečky jsou schopni kvůli roli v seriálu zcela změnit svou vizáž. Hubnou, nebo naopak tloustnou, nechávají si narůst knírek nebo obarvit vlasy. Výjimkou není ani Tom Holland, který si kvůli připravovanému seriálu The Crowded Room nechal narůst vlasy.

Toma Hollanda znají filmoví fanoušci především jako krátkovlasého Spider – Mana zachraňujícího svět. V chystaném seriálu The Crowded Room ho však čeká role mladíka Billyho Milligana, který se stal prvním člověkem, kterého osvobodili z obžaloby kvůli vícenásobné poruše osobnosti.

Aby se herec co nejvíce přiblížil jeho sedmdesátkovému vzhledu, nechal si narůst vlasy, které mu nyní sahají až po ramena. Zároveň ho kostymérky oblékly do dobového outfitu, s hrdinou z Marvelovky si ho tak na první pohled spojí jen málokdo.

Vedle Hollanda si v seriálu zahrají také Amanda Seyfried, Emmy Rossum, Sasha Lane nebo Christopher Abbott. Popisovaný je jako thriller a první série by měla mít deset epizod. Inspirován je knihou The Minds Of Billy Milligan Daniela Keyese.

Billy Milligan znásilnil v roce 1977 jako dvaadvacetiletý student tři dívky. Během výslechů uváděl, že si nic nepamatuje a jeho osobnost se prakticky neustále měnila. Během příprav na soudní proces podstoupil řadu psychiatrických vyšetření, které u něj diagnostikovala schizofrenii.

Podle psycholožky Dorothy Turner však diagnóza nebyla přesná, zjistila, že má muž disociativní poruchu identity. Zdánlivě to vypadá, jako by v člověku jí trpící žilo více jedinců. V těle Milligana jich podle odborníků mělo být až deset. Znásilňovat dívky měla devatenáctiletá plachá lesbička Adalana. Dále se měl mladík prezentovat také jako gentleman Arthur, manipulátor Allen nebo nadšenec do techniky Ragen.

Články, které by tě mohly zajímat