Právě vysíláme

Tomáš Klus se raduje, získal roli v seriálu ZOO

4. října 2022 13:10
Tomáš Klus se raduje, získal roli v seriálu ZOO

Zpěvák Tomáš Klus se raduje z nové role. Přijal nabídku televize Prima a od nyní ho tak budeme moci vídat jako Filipa Jandu v seriálu ZOO. Jeho postava bude konkurencí pro Haďáka, bude se totiž dvořit sklářské dědičce Sid.

Tomáše Kluse budou moci fanoušci opět vídat na televizních obrazovkách. Nastupuje totiž do seriálu ZOO, kde si zahraje po boku Evy Burešové, Michaely Pecháčkové, Roberta Urbana, Sabiny Laurinové nebo Marka Taclíka. Objevovat se bude v roli Filipa Jandy. Jeho postava bude konkurencí pro Haďáka, který se právě dal dohromady se sklářskou dědičkou Sid. Stane se nakonec ohrožením pro jejich lásku?

„V jednu chvíli mi zavolali z produkce a nabídli mi tuhle roli. Hodně jsem slyšel o ZOO od Šimona Biliny, který se mnou hraje v muzikálu Branický zázrak, že je tu moc fajn, tak jsem řekl, že jo, že se o tom můžeme pobavit. V okamžiku, kdy mi nastínili, o co jde, tak jsem řekl, že to beru. Máme s Filipem hodně společného, i minulost, a za to musím poděkovat René Decastelovi, který to vymyslel. Třeba právě ten pětiboj,“ přiznal po prvním natáčecím dni Tomáš Klus, který bude hrát fotografa.

Pro zpěváka nepůjde o první herečkou zkušenost. V minulosti si zahrál v seriálech HopnebotropNa vodě nebo v pohádkách Tři bratři a Tajemství staré bambitky.

Články, které by tě mohly zajímat