Právě vysíláme

TOP 5 nejvíc sexy holek na předávání MTV Movie Awards

11. dubna 2016 15:30
TOP 5 nejvíc sexy holek na předávání MTV Movie Awards

Červený koberec je ideální místo, kde ukázat své přednosti. Které hvězdy se toho tentokrát zhostily nejlépe a ukradly show všem ostatním?

Cara Delevingne
V sametové róbě s grafickými prostřihy působila jako Catwoman. První z trojice nejlépe oblečených modelek dala vyniknout kůži jen tak decentně, takže byl výsledek vkusný a stylový zároveň.

 

Kendall Jenner
Modelka odhalila „best of“ svého těla. Největší pozornost strhla na nohy, které omotala pásky od chodidel až ke stehnům. Na svém Instagramu dokonce nechala nakouknout do zákulisí této „týmové práce“.

 

 

Gigi Hadid
Tady se tentokrát neodhalovalo, ale i tak modelka zabodovala – jako šik sekretářka v dokonale padnoucím kalhotovém kostýmku a nenápadně vykukující podprsenkou. Překvapením byla její nová rozverná ofinka.


Charlize Theron
Vsadila na rafinovanou krajku s lemováním ve tvaru motýlů, pod kterou nechala viditelné spodní prádlo. Na to, že už má oscarová herečka na krku čtyřicítku, nezbývá než smeknout nad její formou!


Jessica Chastain
Herečka, která brzy zazáří v roli Sáry ve snímku Lovec: Zimní válka své křivky nechala vyniknout ve stylu „gothic glam“ s korzetem, posetým korálky. Jako spolehlivý sexy detail zafungovala, jak jinak, černá krajka.

Nevyhazuj staré kecky! Víme, jak z nich udělat trendy kousky

Udělej si skvělou jarní sukni, ve které budeš za kočku v každé situaci!

 

(foto: Instagram)

Články, které by tě mohly zajímat