Právě vysíláme

Tragická smrt hvězdy Školy ro(c)ku. Ve 32 letech zemřel Kevin Clark

27. května 2021 11:00
Tragická smrt hvězdy Školy ro(c)ku. Ve 32 letech zemřel Kevin Clark

Hvězda filmu Škola ro(c)ku přišla o život. Dvaatřicetiletého Kevina Clarka srazilo ve středu v Chicagu auto, které měla řídit dvacetiletá žena. K incidentu došlo krátce po půlnoci.

Kevina Clarka srazil automobil. K incidentu došlo ve středu kolem půl druhé ráno, když se herec projížděl na kole v Chicagu. Lékaři hvězdu Školy ro(c)ku převezli do nemocnice Illinois Masonic Medical Center, krátce po druhé hodině ráno herce prohlásili za mrtvého. Auto měla řídit dvacetiletá žena. Příčina nehody se šetří.

Clark byl do Školy ro(c)ku obsazený ve svých čtrnácti letech. Zahrál si bubeníka školní kapely Freddyho „Spazzyho McGee“ Jonese, před filmem přitom neměl s herectvím žádné zkušenosti. Poté se již v žádném filmu v hlavní roli neobjevil.

Naopak se dal Clark na muzikantskou dráhu. Hrál hned v několika chicagských kapelách, jako například v Jess Bess And The Intentions. Naposled ho příznivci mohli vidět vystupovat naživo minulý víkend.

„Jen včera řekl svým přátelům z kapely: ‚Víte, tohle je konečně život, který chci žít. A my to dáme. Jste moje rodina a my prorazíme.‘,‘“ citovala svého syna Allison Clark.

Zdroj: Chicago Sun Times, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat