Právě vysíláme

Trailer k Mamma Mia 2 je tu! Co se stalo s hlavními postavami? To budete koukat!

30. prosince 2017 15:10
Trailer k Mamma Mia 2 je tu! Co se stalo s hlavními postavami? To budete koukat!

Od populárního filmu Mamma Mia uplynulo už 10 let. Nyní světlo světa spatřil trailer, který láká na pokračování. Na co se můžeme v Mamma Mia 2 těšit? Jaké hity skupiny ABBA ve filmu zazní?

V prvním filmu si mladá Sophie pozvala do Řecka tři bývalé přítele své matky, aby zjistila, který z nich je jejím otcem. Maminka Donna v podání slavné herečky Meryl Streep z toho byla pěkně na větvi, protože její mládí bylo dosti divoké, a tak ani ona sama nevěděla, který z mužů je vlastně otcem její dcery.

A právě na mládí šílené Donny se zaměří pokračování filmu, které se bude odehrávat ve dvou časových liniích. Ve filmu tak uvidíme to, jak mladá Donna potkala své tři nápadníky, a současně budeme držet palce Sophii, jenž je těhotná a bojí se, že na dítě bude stejně jako její matka sama.

Podle traileru je jasné, že se v pokračování znovu objeví skoro všechny hlavní postavy a opět se můžeme těšit na Pierce Brosmana či Colina Firtha. Jediná, kdo však chybí, je Meryl Streep. Co se s její postavou Donnou stalo? Je snad po smrti? Tak to zjistíme až v kině. Premiéra Mamma Mia 2: Here we go again je naplánovaná na 19. července.

 

Zdroj: YouTube

18 přátelství na život a na smrt mezi celebritami. Některá vás skutečně překvapí

Články, které by tě mohly zajímat