Právě vysíláme

Trailer nového Vřískotu je spíše parodií než hororem, kritizují fanoušci

13. října 2021 14:10
Trailer nového Vřískotu je spíše parodií než hororem, kritizují fanoušci

Nadšení z nového Vřískotu vystřídalo zklamání. Tvůrci před několika dny vypustili do světa trailer, který fanoušci nehodnotí příliš pozitivně. Označují ho dokonce jako parodii na horor.

Pokračování Vřískotu se nachází mezi sequelem a rebootem. Film přinese zpět hvězdy původní filmové série Neve Campbell, Courteney Cox či Davida Arquettu. Spolu s nimi se ve snímku, který bude mít premiéru v pátek 14. ledna příštího roku, představí se v něm také začínající herci jako Melissa Berrera (In The Heights), Jack Quaid (The Hunger Games), Kyle Gallner (Dear White People), Jenna Ortega (Iron Man 3), Mason Gooding (Booksmart), Mikey Madison (Once Upon A Time… In Hollywood), Dylan Minnette (Prisoners), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) nebo Sonia Ammar.

Film má přinést příběh Sidney Prescott vracející se do rodného města, kde se dozvídá, že na předměstí řádí zabiják. Ten napodobuje vraždy, které se ve Woodsboro uskutečnily už před lety. Kdo se skrývá pod kultovní bílou maskou tentokrát?

Zatímco někteří fanoušci jsou z traileru nadšení, spousta z nich ho označuje za parodii na horor. Těžko však soudit podle několikaminutové ukázky. Co přesně si pro diváky režiséři Matt Betinelli–Olpin a Tyler Gillett připravili, se dozvíme v lednu.

 

Články, které by tě mohly zajímat