Právě vysíláme

Třetí série Stranger Things je konečně venku! Na co všechno se můžete těšit?

4. července 2019 16:10
Třetí série Stranger Things je konečně venku! Na co všechno se můžete těšit?

Dlouhé čekání je u konce. Očekáváná třetí série populárního seriálu Stranger Things je od dnešního dne k dispozici na streamovací službě Netflix.

Za pár týdnů to budou tři roky, kdy světlo světa spatřila první řada Stranger Things. Ta si připsala neuvěřitelných osmnáct nominací televizních cen Emmy a dodnes patří mezi nejopěvovanější seriály současnosti. O rok později následovala druhá série, ke které už byla kritika trochu přísnější.

Třetí série, alespoň podle trailerů a hodnocení lidí, však opět nastavuje laťku hodně vysoko a fanoušci se mají opravdu na co těšit. Svou atmosférou oslavuje popkulturu osmdesátých let. Děj je přesně zasazen do roku 1985, kdy měl premiéru dnes již legendární film Návrat do budoucnosti.

Opět se setkáme s hlavními hrdiny v podobě čtyř náctiletých kamarádů a jedné dívky Eleven, která disponuje nadpřirozenými schopnostmi. Ač je hlavní linka nasměrovaná do letních prázdnin a pro partu studentů má začít zasloužené volno, odpočinku si příliš neužijí. Mysteriózní síly a hrůzy tzv. „Upside Down“ zdaleka nejsou u konce.

Články, které by tě mohly zajímat