Právě vysíláme

Tři mrtvičky, infarkt a slepota. „Pět minut a byla bych mrtvá,“ přiznala Demi Lovato

19. února 2021 11:10
Tři mrtvičky, infarkt a slepota. „Pět minut a byla bych mrtvá,“ přiznala Demi Lovato

Demi Lovato v roce 2018 málem zemřela na předávkování. Více než rok trvalo, než se zpěvačka opět odhodlala vstoupit na pódium. Nyní se rozhodla předat dál svou zkušenost a v Dancing With The Devil povyprávět, čím vším si během posledních let prošla.

Demi Lovato měla s návykovými látkami problémy od mládí. V roce 2010 kvůli sebepoškozování a závislostem navštívila léčebnu poprvé, v následujících letech pak chodila na pravidelné kontroly. V létě 2018 se jí však život opět vymkl kontrole a zpěvačka kvůli svému životnímu stylu málem zemřela.

„Vtloukali jí do hlavy, že musí jít někomu příkladem,“ uvedla v traileru nového dokumentu Dancing With The Devil sestra hudebnice, Dallas Lovato. Interpretka před třemi lety opět podlehla alkoholu a drogám, které ji nakonec málem stály život. Nikdo z jejího blízkého okolí si přitom nevšiml žádných náznaků, že by mělo být něco v nepořádku. Demi umí velmi dobře skrývat to, co potřebuje skrýt,“ prozradila Madison De La Garza, mladší sestra Lovato.

25. července 2018 proletěla světem zpráva o jejím předávkování. Až v upoutávce na připravovaný dokument se však její příznivci dozvěděli, jak špatně na tom zpěvačka skutečně byla. „Měla jsem tři mrtvičky, jeden infarkt. Můj doktor řekl, že mi zbývalo pět, deset minut,“ uvedla Lovato, které zavolal ambulanci kamarád Jordan. Ten prozradil, že se interpretka předávkovala heroinem.

Problémy se zrakem

Když se Lovato v nemocnici probudila, nic neviděla. A problémy se zrakem má dodnes. „Poničilo mi to mozek, dodnes se potýkám s následky. Nemůžu řídit, protože mám ve svém zorném poli slepá místa. Měla jsem velké potíže se čtením,“ přiznala.

„Stále jsou tady věci, které mi připomínají, co by se mohlo stát, kdybych mě to zase stáhlo zpět. Jsem za tyhle připomínky ráda. Byla to bolestivá cesta a když se ohlédnu zpět, pocítím smutek, když pomyslím na to, jakou bolest jsem prožila. Ale nelituju toho. Jsem pyšná na osobu, kterou dnes jsem.“

První epizoda čtyřdílné série Dancing With The Devil bude mít premiéru na YouTube 23. března. Vedle zpěvačky a její rodiny v dokumentu promluví také Christina Aguilera nebo Elton John. „Když jste mladý a známý, Bože, je to těžké,“ řekl.

Zdroj: YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat