Právě vysíláme

Tvář Deppa alias Jacka Sparrowa se objevila ve světelné show Disney. Fanoušci se bouří a žádají omluvu

21. června 2022 13:16
Tvář Deppa alias Jacka Sparrowa se objevila ve světelné show Disney. Fanoušci se bouří a žádají omluvu

Johnny Depp ztvárnil kapitána Jacka Sparrowa v Disneyho franšíze Piráti z Karibiku. O roli v dalším pokračování oblíbené ságy přišel poté, co jeho bývalá manželka Amber Heard zveřejnila článek o domácím týrání. Nyní společnost Disney čelí velké kritice fanoušků.

Disney dalo tvář Johnnyho Deppa zpět na svůj hrad v DisneyLandu poté, co porota rozhodla ve prospěch herce v procesu proti jeho bývalé manželce Amber Heard. A také jen pár týdnů poté, co Johnny u soudu řekl, že „nic na této zemi“ by ho nepřimělo znovu ztvárnit roli kapitána Jacka Sparrowa ve franšíze Piráti z Karibiku.

Disney, který se distancoval od Johnnyho pouhé čtyři dny po zveřejnění Ambeřina článku v roce 2018, promítl hercovu podobu jako Jacka Sparrowa na zámek DisneyLandu v Paříži. Na obrázcích a videích sdílených lidmi na sociálních sítích bylo vidět, že Johnny vystupuje na výstavě Piráti z Karibiku.

Z publika byl slyšet jásot, když se Johnnyho tvář objevila na obrazovce a po něm následovala věta, kterou ve filmu řekl. Bylo promítáno více scén Johnnyho z filmu, zatímco hrála tematická hudba. Součástí světelné show byl také ohňostroj a fontány.

Fanoušci se na sociálních sítí bouří, požadují od Disneyho omluvu a chtějí, aby ho společnost znovu obsadila do role oblíbeného piráta.

Jacka Sparrowa jako muzikanta můžete vidět naživo v Praze už v červenci. Johnny Depp v rámci turné s proslulým kytaristou Jeffem Beckem odehraje koncert v pražském O₂ universum.

Články, které by tě mohly zajímat