Právě vysíláme

Tvůrci zveřejnili první fotografii z chystaného comebacku Přátel

3. dubna 2021 14:10
Tvůrci zveřejnili první fotografii z chystaného comebacku Přátel

Dlouho očekávaný „comeback“ seriálu Přátelé už brzy zamíří na televizní obrazovky. Fanoušci se sice nedočkají svých oblíbených postav jako takových, těšit se však mohou na historky z natáčení, které jim jejich představitelé povypráví.

To, že je natáčení v plném proudu, odhalil na designer Greg Grade, který na svém Instagramu sdílel fotografii Moničina a Rachelina bytu. A ne, vážně nejde o přes deset let starou fotografii! Byt kamarádek vypadá téměř totožně jako v době natáčení sitcomu. „Ššš. Něco se děje. Deja vu… Znovu jsme tomu dali život,“ napsal Grade.

Návrat šestice přátel na televizní obrazovky je víceméně zahalen tajemstvím. Jediné, co prozatím příznivci seriálu ví, je to, že nepůjde o plnohodnotnou epizodu. David Schwimmer, který si zahrál Rosse, navíc před časem potvrdil, že kvůli bezpečnostním koronavirovým opatřením budou v březnu herci natáčet pouze venkovní scény.

Tajemství panuje také kolem toho, kdo bude šestici na place zpovídat. „Mohu vám potvrdit, že to nebudou Ellen (DeGeneres, pozn. red.) ani Billy Crystal,“ uvedl Schwimmer.

 

Zdroj: Metro, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat