Právě vysíláme

Tyler Posey se oženil. Hvězda Teen Wolf si vzal zpěvačku Phem

16. října 2023 16:06
Tyler Posey se oženil. Hvězda Teen Wolf si vzal zpěvačku Phem

Z Tylera Poseyho je ženatý muž. O víkendu řekl „ano“ zpěvačce Phem, se kterou se zasnoubil letos v únoru. Dvojice se vzala během soukromého obřadu v Malibu, mezi hosty byly například Bella Thorne nebo Avril Lavigne.

Tyler Posey známý díky seriálu Teen Wolf a zpěvačka Phem (pravým jménem Olivia Marsico) se vzali během soukromého obřadu v sobotu 14. října 2023 v Malibu.Poseyovi nemohou být z nového člena své rodiny nadšenější,“ okomentovala sestřenice herce Elizabeth Posey svatební fotografii, kterou sdílela na sociálních sítích. „Tylere a Olivie, gratuluji Vám!“ dodala.

„Můj nejlepší kámoš si dnes vzal tu nejlepší holku. Vždycky budu tebe a Liv milovat,“ pogratuloval svému bratrovi mladší sourozenec Jesse Posey.

Kromě rodin novomanželů se obřadu zúčastnili také blízcí přátelé dvojice, mezi nimi například herečka Bella Thorne, s níž v minulosti Posey randil, nebo zpěvačka Avril Lavigne, které na turné právě Phem předskakovala. Fanoušci ji mohli vidět také v březnu na pražské zastávce šňůry.

Tyler Posey a Phem se zasnoubili letos na Valentýna, dva roky poté, co spolu začali chodit. Jak prozradila zpěvačka v rozhovoru pro magazín People, s nyní už manželem se seznámila díky společnému hudebnímu projektu v roce 2020. „Nejlepší na tom, že jsme nejdříve byli přátelé,“ okomentovala. „Nečekala jsem, že se něco změní, když se zasnoubíme. Ale stalo se tak. Miluji ho mnohem více, zároveň se nyní cítím jistější. A jsem si jistá, že tyhle pocity se ještě zdesetinásobí, až se vezmeme,“ dodala.

Články, které by tě mohly zajímat